- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmában vagyok és nem sok leírást találtam erről a web-et böngészve.
A dilemma alapja, hogy jelenleg van egy kb 6 éves LG Smart TV-m, és ehhez vajon van-e értelme venni ilyen csudi Smart TV box-ot?! A jó öreg WebOS 2-n szinte minden van jelenleg (Netflix, HBO GO, IPTV app-ok) ami fontos és használom. HBO GO esetén tapasztalom, hogy már-már kevés a TV memóriája és eléggé nyögvenyelős az app töltése, filmek indítása, ráadásul egy kalap hulladék alapból Smart TV-n az HBO GO app.
Tervben van a TV csere is közeljövőben, de nem tervezek Android TV -vel szállított okos TV-t venni. (ráadásul elég kicsi gyártói szegmens és maradnék márkahű azaz LG TV-nél)
További dilemma, hogy nem nagyon akarok még egy távirányítót a TV mellé. Olvastam, kutattam, hogy elméletben a CEC miatt alap dolgok kezelhetőek 1 távirányítóval is (be-ki kapcsolás), de van Google Home is amibe a kinézett KM6 beintegrálható. Tud egyébként mást is a CEC vag csak a ki-be kapcsolás megy. (Van CEC támogatása a LG TV-nek)
Ti mit gondoltok, van értelme venni egy KM6-ot a Smart TV mellé, vagy engedjem el, mert a közeljövőben úgyis cseréssé válik a TV?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Edit és gamer PC - i7 13700k, 48GB DDR5 (3x16GB), 1.5TB, RTX 3070 OC- 1.5 ÉV GARANCIA
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest