- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz kolopele #97702 üzenetére
Ezért voltam kíváncsi mit jelent a bontott (mert nem azt írja hogy használt), mert ha azt jelenti hogy csak kicsomagolva volt, fénykép vagy egyéb dolog miatt, akkor az nem érdekel, -5e Ft és egy ingyen ebéd
Ha viszont használt akkor biztos nem venném meg. Mindenesetre írtam nekik és valami nagyon diplomatikus választ kaptam, valami olyasmit hogyha az adott termékkel bármi történne 36 hónap garancia van rá... úgyhogy nem fogom megkockáztatni
Közben találtam ph-n Alza topikot, visszakerestem, van aki bontott cuccokat vett és volt ami tiszta új volt, még a csomagolása sem volt kibontva, de olyan is volt, amin egyértelmű használat nyomai látszódtak.
KAMELOT - így
-
SamSem58
aktív tag
válasz kolopele #97747 üzenetére
Van még egy - számomra névtelen hős - Biostar H61MHV2 - úgy tűnik, hogy ez van, de rohadtul drága és mint írtam is számomra ez az ismeretlen. Így most az a kérdés, hogy a Biostar - számla + 36 hónap gari - vagy a Acer B75H2-AM - számlával és 1 év garival.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz kolopele #97751 üzenetére
Szia,
Tőled is csak azt kérdezem, hogy mit jelent az, hogy fapados? Tud e annyit, mint az elődje, az MSI 7680? Ha igen, akkor oké, mert egy új alaplap, azért új alaplap! Azt látom, hogy csak USB 2 csatlakozási lehetőség van, ez elég savanyú! Lehet e ebbe USB 3 panelt tenni - ez nem derül ki a leírásból! Ha igen akkor oké, ha nem akkor 2. gépnek megveszem a Acer B75H2-AM -t. Ugyanis van egy H81 M HD3 Gigabyte alaplapos, Win 10 gépem is, amit 3 élve raktam össze, a barinőmnek, de a gép alig volt még használva.
Ui. látom, hogy az alaplapok gyorsabban mennek ki, mint a női ruhák a divatból! Ennek alapján bármit is veszek, max. 2 év múlva elavult lesz!
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
pecccccccca
őstag
válasz kolopele #97879 üzenetére
Na igen.
Nekem sem így készült a gép. 9100-ról mentem feljebb ( bár párszor leírtam már) processzorban aztán valahogy a lap meg maradt. ☺️
Majd egyszer teszek alá egy Z-s lapot. Vagy nem. Alapon is megfelel számomra ez a proci. Elég jól kihajtja a vga-t.[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
Milka 78
nagyúr
válasz kolopele #97909 üzenetére
Akkor valóban tud bizonyos szintű alulfeszelést a lap amolyan negativ offset szerűen és nem manuális vcore beállítással (fix feszé és órajel). Ez a lap egyre pozitívabb és éppen ezért nem tudok ajánlani tiszta szívből más lapot amin spórol az ember teszem azt 5 ropit mert egyszerűen bőven megéri a felárat. Ez egy olyan matx drszka ami perpill korlátozás nélkül tud bármilyen lga 1200-as procit fogadni, nem kell faragni/delejezni, mindezt 37-38 ropiért....best buy Intel oldalon ha nem kell a Z-s deszka
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kolopele #97950 üzenetére
ízlések és pofonok.
Nyilván, nem az RGB-s fénykavalkád hozza meg a skillt, és az FPS-t sem növeli (bár, vannak akik szerint igen ).
Magam részéről kedvelem az RGB-s díszeket, az enyémek ki is kapcsolhatóak, szükség szerint.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #97962 üzenetére
Innen nincs tovább zsákutca azt értetted azért.
Azt meg jósgömb nélkül te se tudod meddig fog tartani jóval pörgősebb lett mint megszoktuk.
Az is meglepő hogy vga piac is felpörgött hamar itt lett a 3xxx szeria.12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
BerserkGuts
őstag
válasz kolopele #97975 üzenetére
Remeljuk kinovi gyermekbetegsegeit hamar a szeria
Mert szeretnek en is egy darabot belole hosszutavra amíg garija tartana.
Talan mar lesz rutinjuk lassan a programozoknak is dx12 ami nem megy igazan de 1x csak belejönnek .[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
-
palfitom
félisten
válasz kolopele #98016 üzenetére
"a kérdező lehet nincs tisztába a Z-s lap fogalmával és a B/H-s lapok korlátaival" -
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
gzsola8
csendes tag
válasz kolopele #98046 üzenetére
Szia!
Szeretném 200 körül megúszni az egészet (jó, most 10-20eFt már nem fog földhöz vágni).
Ötletek?
Ha mondjuk egy kis Diablo3, vagy esetleg Starcraft2? Mert gondolom egy ilyen kártyának egy kis 4K film sem okoz gondot. Full HD szerintem ma már a legtöbb kártyán elmegy. -
bonifa333
aktív tag
válasz kolopele #98044 üzenetére
Kedves Kolopele!
Nagyon köszönöm.
A két lap közul az MSI azért bírja az erősebb procit mert a kondik jobbak vagy van olyan amit a guigaba nem lehetne beletenni.
Részemről az MSI elfogadható, koszonom a tanácsot, hálás vagyok érte, csak a kíváncsiság hajt, hogy miben tud többet.Köszi és szép napot
-
-
Krami
kezdő
válasz kolopele #98068 üzenetére
Igen, ezt néztem még ki. A 10400-assal jól mennének gondolom? Ramom az van 2*8 giga 2666 MHz-es Kingston HyperX Fury. Remélem támogatott a lap által, ha nem, akkor meg cserélem azt is. Számításaim szerint kevesebből megúszom ezt a konfigot, mint ha egy I7-es procit néztem volna a jelenlegi Z370-es lapomba. A teljesítménye meg hasonló lesz hozzá. Megéri az újabb generációra váltás így. Nem vagyok tuningolós, beérem annyival is, hogy erősebb legyen a gép az I5 8500-as konfigom nál, amit most használok.
-
cibus
aktív tag
-
weres78
senior tag
válasz kolopele #98489 üzenetére
Köszönöm szépen!
Éppen te mondtad (linkelted), hogy a magasabb mhz ram egy jobb vga-t használva +10,15%ot hoz.
Mikor veszek egy gépet (utoljára eyga 980TI Classified) akkor a lehető legjobbat veszem ami nekem futja.
Most cserélem az alapokat, tavasszal vga-t, és akkor nem akarok szopni a mostani rossz döntésem miatt... -
batagy
őstag
válasz kolopele #98536 üzenetére
Ezt értem, és el is fogadom.
De a kérdéseimre továbbra is kérek választ.
-
BMS
őstag
válasz kolopele #98616 üzenetére
A 10400-nál elég a 2666mhz-es ram nekem,kérdés amikor váltani fogok egy 8 magosra legyen az k-s vagy nem akkor elég lesz-e.
Az összefoglalónál olvasom,hogy az i7 és i9-hez már inkább egy komolyabb z490-es lap kell,vagy az csak akkor ha oc-zem?"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
Állásajánlatok