- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Házimozi belépő szinten
- Gyárilag tuningolt Intel PC-k tűntek fel Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
gordonfreemN #30074 üzenetére
Szia, az első két bekezdéshez nem szólnék hozzá, mert én ilyeneket nem szoktam végigpróbálni, viszont ez:
"Még valami. Lehet másnak ez kb a teljesen mindegy és a Juliskát se érdekli kategória, de az Asrock nyák érezhetően gyengébb, vékonyabb."
Ez nálam nem így volt.. volt Giga, Asus, és most Asrock lapom és mind ugyan olyan vastag volt.. szv szerintem inkább csalódtál a feature-jeiben és emiatt még minőségileg is szarnak érzed, pedig nem így van
-
jeni
félisten
válasz
Szia
A Giga lapnak viszont nem igazán jó a (az Asrocknak is ugyanaz a chipje
)
Etron EJ168 chip: búgós
Up to 2 USB 3.0/2.0 ports on the back panel
Írj ide:[link]
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Már nem fért bele a szerkesztése, de hogy megmaradjon az objektívitás, egyetlen normális giga lapot nem találtam, amin lenne PCI és z68-as chip...
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- MSI B450M PRO-VDH-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest