- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz
bullseye
üzenetére
Nekem az említett tesztben az nem tetszett hogy mintha már elvesznétek a számokban mért adatokban és egyszerűen a szemeteket nem használnátok.Végül is az átlag user csak a szemét használja majd ugy is Nekem élőben tetszett az a monitor tulajdonképpen nem is olvastam semmi szörnyűt a cikketekben sem róla és nem is értettem a végén miért is nem ajánljátok senkinek.A Led hatása érezhető , nem teljesít alul semmiben lehet kiemelkedőt se de simán megéri az árát.egyébként a dinamikus kontraszt pl használható filmezés közbe nincs villódzás hullámzás.assziszem valahogy fokozatosan állítgatja a kontrasztot vagy nem tudom.Bocs de baromi sok tesztet elolvastam és elég sok egymásnak ellentmondó dolgot olvastam ezért is fogalmaztam kicsit summásan.
Chipmaní
em fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek
Aktív témák
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple asztali gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

em fárad el én is 19" váltottam ugyanolyan közelröl nézem ugyanakkora pl a böngésző ablak,annyiban változott csak hogy most már kettő három is elfér egymás mellet,(+tv) nekem erre volt szükségem és igen kényelmes ez így a munkában .Azért is vettem ledest mert élesebb jobban esik a szememnek