Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Nyugdíjas #7825 üzenetére

Mindkettőtöknek köszönöm a választ. Igazából én is Dell felé húzok, amint olvastam is dezz kolléga tesztjében, az NEC plusz szolgáltatásai közül igazából nekem csak a fényérzékelő szenzor az ami számítana, viszont csak emiatt nem valószínű, hogy megérné a felárat, ha képminőségben nem jelentene jelentős előrelépést a Dell-hez képest. A HP-vel mellett pedig csak a triviális nagyobb méret, nagyobb felbontás szólna, ami jobban megnézve az árakat, igencsak megdobná a költségeket. Szóval valószínűleg az is kizárható ilyen alapon. (Még nézegettem a Dell U2410-t is, szép, meg jó, de drága és nem használnám ki a plusz tudását, ergó nem éri meg a felárat.)
    Így igazából valós alternatívának, úgy látom a Dell maradt. Bár jó lenne, ha az egyes monitorok tulajai szólnának pár szót kedvencükről. :) Esetleg van itt vki aki már látta a U2311H-t élőben? (Ha igen, vélemény, tapasztalat?)

• madgie

titán

válasz Nyugdíjas #7825 üzenetére

Persze, pont ezért írtam az utolsó mondatban, hogy a kedvezőbb árú IPS-ek sem azért kerülnek ennyibe, mert rosszak. Csak nincs rajtuk A-TW polarizer, nincs rajtuk ötven féle csatlakozó, meg nem tudják az aRGB-t, de átlag usernek ezek pont nem létfontosságúak :)

Aktív témák