Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Cyberpunk

félisten

válasz dezz #4583 üzenetére

Személy szerint én sem vennék már TN panelos monitort, pláne 24"-tól. Na ezt mondom úgy hogy jelenleg is egy ilyen előtt gubbasztok:D
    Nemrég Plazma TV-n néztem meg néhány Disney mesét amit az előtt a TN-es csodámon.
    Persze tudom a plazma az teljesen más technológia jóval magasabb kontraszt stb..
    És megdöbbenve láttam hogy teljesen mások a színek. Na ekkor még erősebb lett bennem a tudat hogy én többet TN panelos monitort nem veszek. Még ha fél évig zsíros kenyéren is kell tengődnöm ;] ahhoz hogy össze gürizzem rá a pénzt.
    Bár én sokat is játszok ezért fontos számomra hogy ne szelem képesedjen vagy hogy lehetőleg a nulla felé tartson az input lag. De a képminőség érdekében hajlandó vagyok némi kompromisszumra. No meg ugye a valós válaszidő az nem egy esetben még jobb is itt mint egy TN-esen ahol csak a g2g-t szeretik kihangsúlyozni.

Nekem is nagyon tetszik ez a Dell U2410 a listámra fel is került. Én max 200k-ban húztam meg a határt, ebbe még belefér.

old_artist: Na mikorra várhatunk egy beszámolót a jó árusított S-IPS-ekről :DDD Bocs hogy zaklatlak, de már tényleg türelmetlen vagyok. Legalább annyit árulj el hogy milyen típusok lesznek ezek ;]

• penene

őstag

Lassan itt az idő, hogy lássuk a jóárasított S-IPS-eket. :D
    És akkor talán a vita is kicsit le lesz tudva.

• Dany007

veterán

Hát, én az elmúlt pár évben láttam jópárszor egy 'dezz'-t igen komoly szöveget lenyomni, amire általában senki se tudott mondani semmit : )
    Ez esetben nekem se kéne vitába szállnom veled, főleg szakmai téren. :R
    Az ismertető a 8-10bites rendszerről tanulságos volt! Thx.

Az igazság az, hogy minden pontoddal egyet tudok érteni. A nagyrészét már én is tapasztaltam, amit meg nem, azt meg elhiszem.

Pár hónapja még nekem is crt-m volt. A különbség ugyan látható, de korántsem olyan vészes. Az árért cserébe el kell fogadni. Azon kívül lehet, hogy aki még nem próbálta az IPS panelt, az voltaképp azt se tudja mit veszít.

Aktív témák