Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Pgraph

aktív tag

válasz old_artist #4153 üzenetére

old_artist, köszönöm válaszod!
    Tovább forszíroznék dolgokat:
    Nézegettem árak után az általad ajánlott Eizo CG232W-vel kapcsolatban: azt hittem, rosszul látok, de nem... 3 millió Ft felett "kínálják". :Y
    Egyébként úgy látom (ettől féltem is), hogy mégiscsak az Eizo CG sorozat felé "terelődöm". Igazából 200-250e nettót "szeretnék" max. rászánni, igaz, hosszabb távra szól a dolog, de más fejlesztések is esedékesek...
    Kicsit lejjebb lépve 24 collról, az Eizo CG222W-t látom még esélyesnek. A CE240W-vel összevetve, érdemesebb esetleg ebben gondolkodni? A CE kicsit öregebb fejlesztésnek is tűnik, és a -2 collal kibékülnék, ha jobb képet kapok.
    Az Eizo S2232W-t és az S2431 (S2432)-t egyáltalán nem hoztad képbe, ezekkel nem érdemes érdemben foglalkozni?
    Homogenitás tekintetében az Eizo, Lacie S-PVA paneljei vagy a NEC és a Dell H-IPS-ei erősebbek? (A 2410FWP mondjuk még nagyon új, a PH, remélem bedob róla hamarosan egy tesztet...)
    Más: A két gép - egy monitor felállásnál az átkapcsolás hotkey-el, vagy a monitoron valami gombbal történik, esetleg érdemes DVI-s KVM-switch-et nézni (mondjuk, ezek elég drágák)?
    Csak kérdezek, kérdezek... :)

Aktív témák