Hirdetés

Aktív témák

• albertboy

tag

válasz tempx #335 üzenetére

no, akkor pár gondolat :)
    a legfeltünőbb dolog a mérete volt számomra :DD ez érdekesen hangozhat, de egy 15" -os moncsiról egy 24"-ra átállni eszméletlen nehéz volt az első napokban. Kezdj el TV-n dolgozni, hamarabb alkalmazkodsz majd a monitorhoz... :DD

Kellemetlenségekről nem tudok beszámolni, talán kettőt kivéve, bár az egyik önnön hibám, csak VGA-n tudom használni a moncsit, a DVI- kimenetet kispórolták a notiból :((( Tartottam tőle hogy nem lesz olyan éles stb.... de egyáltalán nem látni semmilyen zavaró dolgot rajta....fantasztikus képe van vga-n is. A hd videókon csodálkoztam a legjobban...egyszerűen tökéletes. A másik említett dolog a monitor fényereje...ezt most komolyan mondom 100-ról vedd vissza 10-20-ra, még 0-n is tökéletes fényereje van nappal. 1x bekapcsolásnál azt hittem kisüti a szemem. Egy kisebb maghasadás zajlik ebben a "dögben", akkora fényereje van :Y

A monitor menüje már a jól bevált Coarse, Finelize és Sharpness opciókat úgyszint megkapta, tehát még a "vájtszeműek" is tökéletes képet tudnak varázsolni.

Összegzésképp én nem csalódtam a TN panelben, bár pár hete még elszánt IPS - MVA fan voltam, igazság szerint, akkor lenne az igazi, ha egy PVA paneles modellet is kapnék :DD :DD

Aktív témák