Hirdetés
Aktív témák
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki válaszolni arra, hogy az LG W2261VP-PF monitornak van fejhallgató kimenete vagy nincs?
LG oldalán nem említik, de más fórumokon azt írják hogy van.Üdv.
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki válaszolni arra, hogy az LG W2261VP-PF monitornak van fejhallgató kimenete vagy nincs?
LG oldalán nem említik, de más fórumokon azt írják hogy van.Üdv.
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Jó reggelt!
Erről a monitorról érdeklődnék: Samsung P2250.
Valakinek van valami tapasztalata, gondolata vele kapcsolatban?
Elsősorban játékra kéne.Egy HD5850-es lenne a vga.Üdv:wYnteRs[hun]
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Mangerd kösz szépen a türelmed,és a válaszaidat
.Még átgondolom a dolgokat,meg kipróbálok 1-2-t "élesben".
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Huhh még jó hogy megkérdeztem...
Mint írtam elég sokat játszok,olyan napi 3 óra körül.
Battlefield,CoD,TF2.
Esl-en,Cb-n szoktunk indulni, szóval ha ezt nem átlagos gamernek számoljuk,akkor azt mondod,hogy érdemesebb lenne megtartani a jelenlegi SyncMaster 753DFX monitoromat,vagy keresni egy 19" CRT-t? -
wYnteRs[hun]
csendes tag
Kösz a gyors választ.Utánaolvastam a 2233BW-nek egy kicsit, kedvezőnek tűnik, mindenki dícséri. Lehet hogy az lesz végülis.
Esetleg azt el tudnád mondani,hogy a válaszidőt hogy kell érteni? Egy 17"-s crt-s Samsungról váltanék, ez 1024*768-at tud 85Hz-en.Valahol azt olvastam hogy az 5/2 ms-s tft-k azok több száz Hz-et tudnak.Tehát a mostaninál sokkal gyorsabb lesz a válaszidő?Bocs az értetlenkedésért, de csak mostanában kezdtem a tft-ket nézegetni.
-
wYnteRs[hun]
csendes tag
Hali.
Monitort készülök vásárolni. 90%-ban játékra lesz használva. 2ms-osokat nézem direkt. Ezt találtam:LG W2253V-PF .
Iponos tesztben azt írják hogy játékra ajánlott, de gondoltam megkérdezem a ph-s hozzáértő embereket is, hogy mi a véleményük róla. Szóval szerintetek jó,rossz,vagy van jobb is ennyiért?ui.:egy HD5770-es lesz mellé valószínűleg...
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest