Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
-
tlac
nagyúr
attol meg hogy vmi kisebb a kepen a nagyobb felbontas miatt attol meg nem szebb a kep.
ez nem crt, hogy akkor a pixelek nagyobbak lesznek és kész
hanem trükközni kell a kisebb felbontáshoz
tehát a nem natív felbontás nem olyan szép
és nem attól lesz jobb a nagyobb felbontás, mert kisebb a kép, hanem pl. ugyanakkora betűmérethez több pixelt lehet használni, így szebbek lesznek az íves részekaz egyébként igaz, hogy az 1280x720 játékokhoz elmegy, de desktopra natív felbontás sokkal jobb
-
Mangerd
aktív tag
Sehol nem írtam 1280*X-ről, 1680*1050-et és 1920*1080-at írtam, ami között jelentős a pixel szám különbség (több mint 300ezer)
a natív a a TFT maximális felbontása!
A képarányt tartó kisebb felbontások nem natív felbontásuk! Használatukkal a kép ugyanúgy rosszabb, homályosabb lesz, csak a torzítás lesz minimális...egy wide monitoron is szép a 720-as felbontás, szépnek szép csak nem tűéles!
Nem kötelező maximumon futtatni, csak ajánlott, mivel a képe ott a legtökéletesebb!
1680*1050 helyett 1024*768-ban (a Fallout 3-at ennyiben tudta szépen az alaplapi video) én is játszottam a monitoron és lehet. A kicsit oválisabb és elnyújtottabb minden, de szép képe volt úgyis, viszont nem volt teljesen éles a kép. -
Mangerd
aktív tag
hátrány!
Mert natívon való jtáék futtatáshoz komolyabb gép kell, mint egy sima Wide-hoz! (egyszerű matek: 1,7 millió helyett több, mint 2millió pixelre kell képet kiszámoljon a kártya)
Mint írtad te se natívon fogod használni...Már pedig ha nem natívon használod a TFT-t akkor már nem tűéles, torzít, még akkor is ha ez játékban nem annyira feltűnő.
-
pigatt
őstag
Nem tudom nekem már a megszokott körölmények között (COD4, CSS), már a 85 és 100 közti különbség is zavar. És nagyon sokan vannak így.
És szerintem ez hülyeség, hogy nem lehet látni. Most ezzel nem azt mondom, hogyha látok egy mozgó képet akkor megtudom mondani, hogy az hány fps. De 15-20-as nagy ságrendnél pluszba vagy minuszba ennél a 100 körüli pontnál simán lehet érezni, hogy jobb vagy rosszabb. -
fradi81
veterán
Szia
2233BW-m van és tökéletes.
Furky hozzászólása ebben a topicban:
'a 2253LW nem olyan jó kis monitor, van egy itthon. hugomnak. CPT panel van benne, és alapbeállításokon a színei förtelmesek. Mármint például a ph! barna inkább szürkés. Persze alapbeállításon egyik monitortól sem kell csodákat várni! Bekalibrálva ez is megteszi. Viszont 21,6"-os, nem 22"-os. Nem mintha az a 0,4x2,54mm annyit számítana.
Kb 1 cm-rel kisebb az átmérője, mint egy 22"-os moniornak, és 0,1"-al nagyobb, mint a BenQ E2200HD például.
Ezt a monitort nem ajánlom, ebben az árkategóriában a Samsungból még midnig a 2233BW a nyerő.'Erről van szó
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós topik
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Elektromos cigaretta 🔞
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest