Hirdetés

Aktív témák

• szarvasmici

tag

válasz redhat24 #2761 üzenetére

Rémlik, hogy elszíneződött szellemképe volt az én betűimnek is, de már nem emlékszem, hogy ennél a monitornál, vagy az l1900j-nél. Az tuti, hogy jó sokáig vacakoltam vele, mire azt mondtam, hogy oké. Ráadásul mivel egyébként szemüveges volnék, úgy állítottam be, hogy szemüveg nélkül is jól lássak mindent. Viszont a párom sem panaszkodik, ha használja, bár neki nincs 2 dioptriája.
    Biztos, hogy az új masina majd jobb eredményt hoz, tény, hogy kell "anyag" a PC-be, hogy egy TFT tökéletes legyen. Korábban nekem is gondot jelentett, ha nagyobbra állítottam mondjuk a vonalsimítást, akadtak játékok, amik nem tolerálták, de dobtam be még egy kis memóriát, és javult a helyzet.

Ebitnek igaza van a driver frissítéssel kapcsolatban. Nem biztos, hogy eléred vele a kellő hatást, viszont előfordulhat, hogy kapsz egy teljesen más kezelőfelületet, tök más elnevezésekkel, amivel megszenvedsz, mire újratanulod mi hol van.

DFC kikapcsolása: passz. Bevallom, eddig a Power Indicatorról sem tudtam, de most megtaláltam. :B

Lényeg a lényeg, hogy megvan, és használd egészséggel! Tuti, hogy jó lesz, csak legyél türelmes.

Aktív témák