- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Egérpad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7725 üzenetére
Na nekem az XE-1 volt ilyen. Csak annyi változott, hogy már rövid snitteket is szeretnék.
WATCH THIS Before You Buy a Travel Camera for 2025...
Mondjuk ez a remegés nem tetszik. . időzítettem. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7723 üzenetére
Nekem sem, de most kissé elbizonytalanodtam. Nemrég voltam Portugáliában, csak a régi nx500 vázat vittem meg két fixet, nagyon helytakarékos megoldás volt. Viszont annyira sütött a nap, hogy gyakran nem volt kedvem fotózni. Kevés képet csináltam.
Már megnéztem egy rakás tesztet az s9-ről, és igazán csak akkor marad pici ha megveszed rá a kicsi sigmákat.
impulzus vásárolok egyet.
Ugyanez.
a többi mellett elfér.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7721 üzenetére
Nekem az evf is nagyon hiányzik, de az ibis az tényleg alap.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7719 üzenetére
a Fuji X-T5 is azért no-go, mert videózok
Ja, én a H2S-el videózok. Ezért vonzó a kis méret, szívesen vinnék egy kicsi vázat mindenhová.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7717 üzenetére
Egyébként nekem sem lenne elvárás a nagyobb szenzor, bár a T5 esetében lenyűgözött az eredmény. Viszont saját örömömre az első generációs A7S-be tettem a legtöbb expót, nagyon szerettem azt a vázat.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7705 üzenetére
inkább a GX9-re hasonlít (pláne a kezelőszervei)
Nekem meg pont kicsi, nagy tudású váz kène. Persze ebben mèretben minden ajánlat kompromisszumos.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Stauffenberg #7701 üzenetére
Ez nagy kár, nekem nagyon tetszik a színválaszték. Egy manuális palacsintával jó kis kombi lenne...
De miért hagyták ki azt a keresőt? Nem értem.
-
Elektrosokk
veterán
Panasonic s9-hez lètezik csatlakoztatható evf? Vagy lètezik valamilyen visoflex jellegű megoldás?
-
Elektrosokk
veterán
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #224 üzenetére
használj fényeket, én edzőteremben nagyon szeretem a sima reflektort, szeretem a kemény árnyékokat. Háttérbe is beteszel pár fényt és had szóljon!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #220 üzenetére
Ő mondjuk pont zeiss ZE (nincs AF) obikat használ. az első 3 link
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #205 üzenetére
én mindig az optikát helyezem előtérbe, vannak legendás darabok az elmúlt pár évből, amit egy régebbi váz is kiszolgál.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #189 üzenetére
A sigma közel sem hoz olyan képi világot mint a Zeiss, lapos rajzolat, nulla tér.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Speeedfire #186 üzenetére
Ha kimondottan csak portréznék, bár nem milc, akkor A99 vagy A99II + Zeiss sonnar 135 1.8 za és csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest