- Házimozi haladó szinten
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PapaMaci
őstag
válasz
Bile Demon #3628 üzenetére
Így még inkább zárva van...
-
PapaMaci
őstag
Úgy látom, a csoki nem elég vonzó
De most már akár pénzt is érne, ha valaki gatyába rázná a hálózatom! -
PapaMaci
őstag
Köszönöm, próbálkozom!
És mi miatt lehet, hogy nem látják az androidos gépek a SMB megosztásokat? -
PapaMaci
őstag
Találtam egy ilyet, ami lefut terminálban:
ip firewall nat add chain=dstnat dst-address=192.168.88.243 protocol=tcp dst-port=21 \
action=dst-nat to-addresses=192.168.88.243 to-ports=21
ip firewall nat add chain=dstnat dst-address=192.168.88.243 protocol=udp dst-port=21 \
action=dst-nat to-addresses=192.168.88.243 to-ports=21
beírja magát az ablakba, de ugyan úgy zárva maradnak a portok. -
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
Minél többet olvasok, és nézek videókat, annál hülyébbnek érzem magam a témában...Egy "egyszerű" portforwardot sem tudok beállítani. Csináltam NAT szabályt, de a port zárva marad. P2P, illetve FTP szervernek kellene 2 portot megnyitni, de amiket itt olvastam, és megcsináltam, nem segített. (egész pontosan az elején olvastam jó párat, aztán csak kérdezek...)
FTP-nek sikerült beállítani a dinamikus dns-t, de a 21-es portot em tudom neki kinyitni.
A másik problémám, hogy egy win10-es gép a "fájl és FTP szerverem", és az androidos KODI-k nem látják a SMB megosztást. Ennél is nagyobb probléma, hogy giga lan-on akadozik a lejátszás, és nem tudom, hol kezdjem a hiba keresését. (Win-Win látja a megosztásokat, és 150-200MB/s-mal tudok irni, olvasni)
Ha valaki csak egy problémára is tud megoldást, egy tábla Milkával jutalmazom
Új hozzászólás Aktív témák
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest