-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Bár korántsem vagyok expert, sőt..
Én azt javaslom saját példámból kiindulva, ha szívesen tanulsz és van rá szabadidőd is, rendeld meg neten és ha nem jön be a számításod, akkor 14 napon belül visszaküldöd. Ha már megvannak az alapok hálózatokból, egy hét alatt meg lehet szokni, sőt kell is, mert saját logikája van a menüpontokban is, de könnyen megtanulható. Már sokszor lett linkelve itt magyar leírás is, de van sok YT videó is stb., de arra készülj fel, hogy "szivatni" fogod magad vele akaratlanul is, mert ez ilyen. Viszont utána már nem követed el ugyanazt a hibát és működni fog a dolog. Ha egyszer jól beállítod, 'atomstabil' lesz az biztos, max áramszünetkor/isp karbantartáskor lesz szakadás, mondjuk ha gigabites neted van a wifi nem a leggyorsabb, de mikrotiken minden is beállítható egy tplinkhez képest pl. -
DanielK
addikt
Pl előny, hogy nem kell "hackelni".
Alapból gyárilag kapsz egy "openwrt-s" okos eszközt.
Eddig én is tp-linket használtam, openwrtvel, de örülök, hogy megvettem a hap ac2. Sokkal többet tud, mint az openwrt, illetve inkább úgy mondom, hogy gyárilag tudja azokat, de sok minden másban meg több (openvpn alapból van, míg ez openwrtvel necces - legalábbis nekem nem jött össze, bárhogy próbáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest