Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Nincs
De pl az omada helyett akkor inkább már cAP ac vagy bármilyen más MT access pointot-t vennék. Nemnagyon ismerem a TP link megoldásait, de ha jól tudom ahhoz is fog kelleni valami kontroller
1: Ebben az esetben nem árt részletesebben is érteni a beállításokhoz ha távolról is rá akarsz nézni a kamerákra (bár nem tudom, hogy a hiki milyen megoldást alkalmaz).
2: Teljesítményben az UDM pro messze jobb + ezzel ergo centralizálva tudod kezelni a wifit és a kamera rendszert és az Asus után hamarabb "összebarátkozol" a beállításokkal.
Attól, hogy nagyobb a MP szám, nem biztos, hogy a funkciók, látómező, éjszakai mód, stb is jobb.
A második variációval kapcsolatban kérdezz itt és lesz, aki megosztja a saját tapasztalatát is. (vagy akár javasolnak más alternatívát) -
user12
őstag
válasz
Richard
üzenetére
Azt nem tudom megmondani, hogy az AiProtect hogyan és mitől véd.
Rákerestem, láttam, hogy szép, mutatós grafikus felülete van, de, hogy a felület alatt milyen szabályok futnak azt kellene tudni (és nyilván gyakorlatban ismerni).Én azt mondom, hogy minimum ugyanannyira biztonságos, de inkább jobban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Escape from Tarkov
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold