Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
T-Com-nál nekem PPPoE passthrough-al kb. 3-400 Mbps között mér... Minimál tűzfallal. Mondjuk azért külön kell szólni a T-s szerelőnek, hogy távolról molyoljon bele az eszközbe, hogy a PPPoE Passthrough megoldható legyen, mert alapesetben kiírtották a felhasználói felületről...
A helyzet viszont az, hogy én a HGW-n sem igen mértem 600 Mbps fölött. Nyilván eszközfüggő is, de Gbps hálókártya volt egy i3-i5 procis notival.
-
bacus
őstag
egyáltalán nem használok wap ac-t, de capsmanagerrel több 941, 951, 493, 433 stb van hozzá kapcsolva, gondolom, hogy wap ac-vel se lenne másképp.
a 3011-t sztem az első 10ben benne voltak aki beszerezte, voltak hibák, nem ment az lcd, volt amit winboxból nem lehetett még állítani, konzolból kellett, de ezek a bugok kikoptak. Lehet még mindig lehetne optimalizálni (és fognak is biztos) az arm proci miatt, de nekem stabil több darab is, erősen ajánlott kategória nálam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest