Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
vizcsap
üzenetére
Ami érdekes az AX3-al kapcsolatban. Az oké, hogy USA beállításban ad vagy 28dbm-el. Viszont például 2.4GHz-en kettővel kevesebb catorna van, mint magyar vagy bármely más EU-s beállítással. Brazíl beállításban viszont csak asszem 16 dbm? Ugyanez az AC3-nál úgy néz ki, hogy USA 25dbm, Brazília 25 dbm. De ez 2.4GHz. Döntsék már el mit akarnak.
-
válasz
vizcsap
üzenetére
Viszont ha más valaki is adna azon a frekin akkor nem lesz wifid. Lehet most jó,de egyszer csak nem lesz wifid mert valamit érzékel(radar,kalóz wifi) és nem indul el az AP. Több ap,kábel vagy wifi 6e AP. Ott több sáv van és új még. Nem hinném hogy bárki zavarna
Magyarországon elég rendes a hatóság. De ha a radar sáv tiltott azt tartsuk be rendesen.Én ezt mondom.
-
IDM
tag
válasz
vizcsap
üzenetére
Hali,
ha jól értem a Syno és a Mediaplayer is a TP-Link-hez (switch) kapcsolódik..."A setup így néz ki (lebutítva):
hAP ac2 --> TP-Link switch <-- Synology NAS, médialejátszó Coreelec-el"Egy LAN hálózat van, ha egymással "beszélgetnek" annak mi köze van a routerhez (MikroTik)?
-
vizcsap
tag
válasz
vizcsap
üzenetére
Úgy néz ki sikerült megoldani a problémát, bár nem úgy, ahogy szerettem volna.
A Coreelec log-jában azt írja indításnál, hogy nem találja az nfs megosztást:
Process directory 'nfs://192.168.X.XXX/XXXXX/XXXXX/Movies/' does not exist - skipping scan.Van egy olyan beállítás a Coreelec-ben, hogy várja meg a hálózatot indításnál. Ezt bekapcsoltam és voilà, működik...
Már csak azt nem értem, hogy ezt miért nem kell bekapcsolni egy kb. 7 éves TP-Link routernél, a Mikrotik-nál meg nem tudom megoldani máshogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Könyvajánló
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Microsoft Excel topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold