- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Ha csak az IP címedet szeretnéd megtudni, akkor az nem járható út, hogy bekapcsolod a belső dynDNS szolgáltatást (cloud), kapsz egy $azonosítót.domain.com címet, ami mindig az IP címedre mutat? Ezt a domaint időnként linuxból lekérdezed és SQL-be rakod.
B verzió, kicsit overkill: A mikrotik FTP-n mindig feltölt egy fájlt egy külső FTP szerverre. A mikrotiken nem jár írással. Szerver oldalon ismét megvan a végponti IP címed.
-
bacus
őstag
Sajnos tudomásul kell venni, hogy ez egy router, vannak korlátai.
Én is akartam egy scriptet, ami 4 óránként lefőz egy kávét, de semmit nem találtam erre vonatkozóan.
pedig a "/tools make coffee person=4 immediate=true with milk interval=4h between 5 and 17" parancsot próbáltam futtatni.ugyanez mailben a titkárnőnek mind win, mind linux alul remekül működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest