Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja ki maradt a Digi internet bekötési Móka. Anno amikor le szerződtem velük ki jöttek a szerelők, be húzták a kábelt. Mondom nekik akkor állítsuk be a Routeren, illetve ha nála van a PPPoE azonosító, jelszó legyen kedves ide adni hogy be állítsam. Reakció, ő nem fog hozzá nyúlni az én hálózati eszközömhöz, mert neki nem kötelessége minden típushoz érteni. Mondom ok, akkor legyen kedves ide adni az azonosítóval ellátott papírt. Nem ő azt nem adhatja ki, mert azt csak ő tudhatja, és különben is neki kell beállítani. És mutassak neki egy PC, vagy laptopot amin ő ezt be tudja állítani. Hát mit tudtam csinálni, PC nincs de van egy Macbook-om. Oda tettem elé hogy akkor állítsa be. Persze ezzel is problémája lett, mert hogy nem Windows van rajta. És adjak neki olyan eszközt amin Windows van.
Mert ő csak azon tudja beállítani. Na itt már vakartam a fejem, most mit csináljak? Kedvesen megkérdezem hogy ha ön csak Windows munka állomáson tudja beállítani, le ellenőrizni akkor miért nem hozz magával egy erre dedikált eszközt? Mit képzelek van éppen elég cipelni valójuk! Na itt fogyott el a türelmem, és mondtam vagy ide adja azt a papírt ami tartalmazza a PPPoE azonosítót, jelszót és beállítom, vagy nincs szerződés és fúrással okozott lyukat eredeti állapotára vissza állítják. Na ekkor kapott észhez a szerelő, és adta át a szükséges papírt. Be állítottam, és működött. Meg nyugodott hogy működik.
Szóval ilyen tapasztalatok miatt, van rossz véleményem róluk.
-
törölt tag
Mondjuk ja, India mostanában nagyon népszerű a Multik-nál.
Ami még nyitott kérdés velük kapcsolatban, hogy alapban ennyire hülyék, vagy India külön oktatást szervez a dolgozóinak ezen a téren. Mert hogy sok a panasz rájuk, az tény. Nem csak a szekértelemmel van a gond, hanem a kommunikációjukkal is. Szakterülettől függetlenűl. Egyébként a Digi-nél meg Román, Orosz ügyfél szolgálatos ugyan úgy jelen van, és hát nem különb ... Igen nekem is van tapasztalatom ügyfél magatartás, és viselkedési kultúra terén. De a tájékozottság, illetve tájékozatlanságban is. De amikor a Digi szerelő kimegy a helyszínre mutatsz neki cmd-ben egy ipconfig /all-t és a szerelő telefont ragad majd hívja a kollégáját te Józsi itt mindenféle számok vannak, ezzel most mit kell csinálni? És mindezt az ügyfél előtt.
Mint ügyfél egy ilyen párbeszéd hallatán joggal merülnek fel kételyek a hatékony probléma megoldással kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobilinternet
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asztali PC , i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest