- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Beniii06 #7145 üzenetére
"Erre írtam, hogy nem lehet": oké, csak nem mindegy, hogy valami technológiailag nem lehet, vagy szervezésileg nem lehet. én azt olvastam ki a hsz-ekből, hogy egyáltalán nem lehet.
tehát technológiailag lehet, iptv is simán tudna működni, minden más is, csak nem lenne egy fostos kínai kémberendezés a lakásomban. az, hogy mit mihez rendelnek, nem tétel, mert a mikrotik ont-t futtató sfp moduljának is vannak azonosítói. bármit bármihez hozzá lehet rendelni.
konkrétan ezt írtad: "Azt viszont már megérdeklődtem, hogy SFP portra nem lehet direkt rákötni az optikát, mert nem fog működni, legalábbis azt írták itt a fórumon, így erre ne is nagyon számolj, muszáj ONT-ot használni, ": de, rá lehet. az sfp port az a slot, amibe bedugod a modult. ha a modulod által kezelni képes protokoll egyezik azzal a protokollal, ami az optikán jön, akkor be is lehet dugni, működni is fog. ha nem egyezik a protokoll, akkor be lehet dugni, de nem fog működni. ha az optikán ethernet mac-nek megfelelő villogás jön, akkor olyan sfp modult kell belerakni, ha gpon, akkor meg olyat, de mindkettő létezik.
ez csak elsőre szőrszálhasogatás, szerintem fontos, hogy pontosan fogalmazzunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest