Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Megnéztem neked(nálam nem könnyen elérhető helyen van a router, így elkerülték a figyelmemet a karikák), a karikák valóban ott vannak, mint a képen, de tapintásra nem műanyagnak tűnik, hanem ugyanolyan fémöntvény szerű, mint az azt körülvevő hűtőborda/ a router teteje. Az biztos, hogy van üreg mögötte és ha műanyag is nem kipattintható szépen, hanem vágni/vésni/fúrni kell egy kicsit és utána nem tudom mennyire lenne garancia probléma belőle + megéri ez egyáltalán. Az hogy van egy üres mpci slot a NYÁK-on az nem azt jelenti, hogy van hozzá vezérlő is/kondenzátor/ellenállás is. Az ekkold által belinkelt átalakító vagy működik vagy nem, mert lehet nem tud akkora áramot leadni és kérdés, hogy az USB vezérlő mennyire kompatibilis.
Plusz példának tudnám mondani a laptopomat újonnan megvételekor nem a gyárilag előre beépített SSD-set választottam, hanem csak SSHD-sat, mert nekem nem ért nem ~40k felárat, most jó pár évvel később fedeztem fel, hogy az alaplapon még a csatlakozó + a smd kondenzátorok is le lett spórolva gyártás közben, bár vissza lehetne forrasztani, inkább cseréltem a sata-s SSHD-t SSD-re.
Ha nincs konkrét tapasztalatod cap ac-val, én tudom nyugodtan ajánlani, igaz csak egy példány van belőle, de sokkal erősebb bármilyen korábbi külső antennás SOHO eszközöm. Ahol korábban a TP-link és ASUS tudott 8dB-es antennákkal 2-3-as jelerősséget, most ugyanoda téve 4-5-ös a jelerősség mobil eszközökön, korábban az 5Ghz-et nem is lehetett látni, most 2-3 jelerősséggel látszik az is.(Azért nem dBm-ben írok, mert nincs korábbi viszonyítási alapom, nem tudtak ilyet korábbi készülékeim) Igaz nem capsman-t használok, de nekem így is jó. 1 AP-hoz nem látom értelmét, de nyugodtan szóljon bárki, ha nem így van.
Egyébként az egész ház anyaga hasonlít a spiáterhez, amit gáz/riasztó és légfegyvernél használnak, hogy élesre való alakítás esetén is pár lövés után szó szerint széthulljon. Az anyag fajtájában nem vagyok biztos, az is lehet, hogy full műanyag(műszer híján karcolgatással lehetne megmondani, ezt kihagyom természetesen és csak a súlya miatt tippelek, hogy fém + tapintásra), de manapság olyan műanyag-fém öntvényeket gyártanak, hogy csak nézel mi lehet, csak olcsón tudják gyártani, az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Update 11.04. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold