Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

válasz bambano #6566 üzenetére

Megnéztem neked(nálam nem könnyen elérhető helyen van a router, így elkerülték a figyelmemet a karikák), a karikák valóban ott vannak, mint a képen, de tapintásra nem műanyagnak tűnik, hanem ugyanolyan fémöntvény szerű, mint az azt körülvevő hűtőborda/ a router teteje. Az biztos, hogy van üreg mögötte és ha műanyag is nem kipattintható szépen, hanem vágni/vésni/fúrni kell egy kicsit és utána nem tudom mennyire lenne garancia probléma belőle + megéri ez egyáltalán. Az hogy van egy üres mpci slot a NYÁK-on az nem azt jelenti, hogy van hozzá vezérlő is/kondenzátor/ellenállás is. Az ekkold által belinkelt átalakító vagy működik vagy nem, mert lehet nem tud akkora áramot leadni és kérdés, hogy az USB vezérlő mennyire kompatibilis.

Plusz példának tudnám mondani a laptopomat újonnan megvételekor nem a gyárilag előre beépített SSD-set választottam, hanem csak SSHD-sat, mert nekem nem ért nem ~40k felárat, most jó pár évvel később fedeztem fel, hogy az alaplapon még a csatlakozó + a smd kondenzátorok is le lett spórolva gyártás közben, bár vissza lehetne forrasztani, inkább cseréltem a sata-s SSHD-t SSD-re.

Ha nincs konkrét tapasztalatod cap ac-val, én tudom nyugodtan ajánlani, igaz csak egy példány van belőle, de sokkal erősebb bármilyen korábbi külső antennás SOHO eszközöm. Ahol korábban a TP-link és ASUS tudott 8dB-es antennákkal 2-3-as jelerősséget, most ugyanoda téve 4-5-ös a jelerősség mobil eszközökön, korábban az 5Ghz-et nem is lehetett látni, most 2-3 jelerősséggel látszik az is.(Azért nem dBm-ben írok, mert nincs korábbi viszonyítási alapom, nem tudtak ilyet korábbi készülékeim) Igaz nem capsman-t használok, de nekem így is jó. 1 AP-hoz nem látom értelmét, de nyugodtan szóljon bárki, ha nem így van.

Egyébként az egész ház anyaga hasonlít a spiáterhez, amit gáz/riasztó és légfegyvernél használnak, hogy élesre való alakítás esetén is pár lövés után szó szerint széthulljon. Az anyag fajtájában nem vagyok biztos, az is lehet, hogy full műanyag(műszer híján karcolgatással lehetne megmondani, ezt kihagyom természetesen és csak a súlya miatt tippelek, hogy fém + tapintásra), de manapság olyan műanyag-fém öntvényeket gyártanak, hogy csak nézel mi lehet, csak olcsón tudják gyártani, az a lényeg.

törölt tag

Azt a csatolót (mPCIE) beforrasztják a WiFi nélküli cuccokon is?

• ekkold

Topikgazda

Kérdés, hogy egy kompatibilis mpcie wifi kártya + antenna csatlakozó + antenna olcsóbb lesz-e a végére, mint a külön AP? Amúgy lehet, hogy a hiányzó USB is megoldható pl. ilyesmivel:

Új hozzászólás Aktív témák