- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Örülök, hogy sikerült beállítani! (rég jártam erre, csak most olvastam).
Nem tudom, sok hálózat esetén hogy működik, nekem egy vidéki Connext box Wifree-re csatlakozott (a közelben a többit nem is látta a miki, így szerencsém volt Wifree terheltség ügyében).Weboldalra volt implementálva Wifree login tesztre használtam, jó dolog volt, még kellett.
Engem az zavar, hogy CapsMan-ba akartam betenni egy routert (RB941) hogy egy routerből intézhessem a Wifree-t, de nem sikerült, rákérdezve a Tik Support-ra, tőlük meg megkaptam, hogy ez van.
those settings on the wireless interface are for the Wireless client mode and not for the AP mode. That is why you don't see those settings in the CAPsMAN.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest