Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• asdf_

veterán

válasz mszl #4883 üzenetére

Ket elso benyomas van rola.

Az egyik, hogy radugtam a ceges belso halora es az ugy ahogy volt, osszefosta magat :).Google dns-re 90% packet loss meg ilyesmik. Isten tudja mit kellett mar allitani rajta (asszem a Bridge/Ports/Stp alatt az auto isolate ele a pipat) es akkor jo lett. Utana frissites, rament a 6.42, na ott ujrakezdte :), ekkor a Bridge/Bridge/Stp alatt a Protocol mode-ot kellett none-ba rakni, mert barmi mas allasban az elozo rumlit tolta. Hazahoztam, az itthoni halon nem csinal semmi rumlit, sem a 6.41.3-ral, amivel jott, sem felfrissitve 6.42-re (tthon nem mikrotik a router, melohelyen igen). Szoval ez lehetett siman valami egyedi szarsag lesz szerintem, majd meg tesztelem mashol.

Viszont, azt az idiota barom allatot, aki tervezte a keszulekhazat, addig utnem, amig meleg. Biztosan belehaltak volna, ha 1-2 centivel nagyobb lett volna a keszulekhaz atmeroje, es akkor marad annyi hely, hogy kenyelmesen bele is lehessen dugni azt a rohadas UTP kabelt, nem pedig imadkozni, hogy amikor szarrahajtva a kabelt a toresgatlonal megprobalod bedugni, akkor nehogy ugy feszitsen, hogy kb. kipattintsd a helyerol/tonkretedd az RJ45 aljzatot. ami benne van.

Igy nez ki, amikor be van dugva, el lehet kepzelni, hogy mennyi szarozas utan, mennyire megtorve lehet beleszenvedni a kabelt. Komolyan torjon le a keze annak a baromnak, aki tervezte... Ha plafonra rakja valaki es falkabelt huz hozza, eszebe ne jusson toresgatlot is felrakni a krimpeles elott a kabelre.

Új hozzászólás Aktív témák