Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Androidos fejegységek
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
feketegergo #3692 üzenetére
Az épített géphez tudok hozzászólni.
Amikor építettem az enyém, Telekom 30/5 kábelnet volt még csak,
Volt egy linksys router valami alap wifis, meghalt,
csere egy másikra ez alig használt volt a cégtől kölcsönöztem a legendás Linksys wrt54G az a kék 2 antennás,
pár hónap után megállt.
Maga a hw megy azóta is csak nem bírja az igénybevételt, ha csak webezel semmi gond, de amint megkapja nast és a transmissiont kiakad.Na ekkor döntöttem el, hogy építek egyet ezt egy Intel atomos géppel csináltam meg 2 magos változattal maga a lap is intel, mini itx es, akárcsak az amit te akarsz építeni.
Programnak a pfsenset néztem ki, feltettem, beállítottam, és minden routeres gondom megoldodott.
Az a gond, hogy a pár 10 000 es soho / otthoni routerek semmire nem jók, amíg nem volt általános a NAS, és nem volt általános, vagy sokak számára eléhető a több 100 megabites internet elérés, akkor még tán megfelelőek voltak, de egy 500 as nethez egyszerűen gyenge a vas ami benne van.
Ha egy vállalati szférába szánt eszközt használunk szintén nincs gond.
Én arra jöttem rá, hogy amit otthoni felhasználásra ajánlanak semmit nem ér.
-
Ablakos
addikt
válasz
feketegergo #3692 üzenetére
Ha van türelmed (időd) foglalkozni hálózati ismeretekkel, akkor érdemes tikezni. Hiába mondják nagyarcúak, hogy nincs itt semmi nehézség, igenis képben kell lenni. Egy megengedő tűzfal, ha xarul van belőve átjáróház az egész hálózatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Synology NAS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Windows 10
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest