Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
user12 #25176 üzenetére
Én ennél a típusnál cseréltem ki noctua-ra: CRS310-8G+2S+IN. Amúgy szabályozza, beállíthatod, hogy a minimum sebesség hány százalék legyen. Ha nulla százalék, akkor ki is kapcsolja. Nyáron szinte mindig megy. Kuka melegben 2500 körül, tavasz ősz, terhelésfüggő, van mikor 500-700, illetve ki is kapcsolja. A Noctua rögtön berakható volt, a csavarja épp, hogy jó lett. Az eredeti ventilátor max fordulata 10 ezer körül volt, adatlapot találtam, bootolásnál gázturbina volt. A Noctua max 5 ezer asszem, de van hozzá egy "csendes" kábel, azzal max 4500. Csoda nincs, halkabb, de az én fülem meg nagyon éles. De aludni lehet, ha a szoba másik sarkában van. Valami brutál élettartamot írnak a noctua-ra, nincs tapasztalatom mennyire igaz. A gyári az meg sima golyóscsapágyas. A rezes 10G-s SFP+ modul se megy 65 fölé a nagy melegben. Mindig megnézem, mielőtt megveszek valamit, ami 0-24 megy, hogy pótolható-e a venti. Mert akármilyen, de az tuti elromlik egyszer. Azt hiszem, ezt raktam bele: Noctua NF-A4x20 PWM. Minimum 1200-es fordulatot ír, de látod, hajtja az 555-tel is, és tényleg forog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest