Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Igen, a hatásfok LED esetén jobb, azonban fénycsövek a kibocsájtási spektrum alapján több szempontból hasznosabbak és nehezebben pótolhatóak, ugye gondolom nem kell mondanom, hogy ugye elég sokáig tartott, mire LED esetén meg tudták valósítani a LED-es növénytermesztést is és ott nem csak hagyományos kék és piros LED-ket használnak most sem, hanem speciális típusokat, némely esetén ugye egybe van integrálva már a kettő és ezért rózsaszínt ad, na de a lényeg az amire ki akartam térni, hogy ezeket a feladatokat eddig ellátta egy hagyományos fénycső is, még a színhőmérséklettel sem kellett nagyon foglalkozni, LED esetén gyakorlatilag minden ilyen esetre speciális, külön célú LED kell, akkor ahhoz megint más működtető elektronika és így tovább.
Persze lehet a fénycsövek negatív részéről is beszélni, az UV kibocsájtásról és így tovább, amiért régen nem véletlenül kaptak olyan műanyag burkolatot, amilyet és később terjedtek el a hülye szabvány szerint készített nyitott lámpatestek, de ha azt nézzük, sok esetben a LED pl. még mindig károsabb a szemre is, mint a fénycső, főleg hogy jobban irányított fényről beszélünk, persze ezt most elég gyengén fogalmaztam meg, de nem akarok még egy regényt írni, hogy pontosan mire is gondoltam.Jó, vedd félig tárgytalannak. Telefonon mobilnettel gond nélkül bejön, PC-n a PR-Telecom-os nettel plusz a Kaspersky párossal valamiért 404-et dob ki és átirányít a zt.hu oldalra, nem tudom miért, most nem tudok vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte G5 MF5 i7-13620H 16 GB DDR5 1 TB SSD RTX 4050 6GB FHD 144 Hz RGB akksi 100%
- G.SKILL Trident Z5 NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL30! - Élettartam garancia
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Garancia
- Synology DS 2413+ tápegységet keresek!
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest