- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
válasz
kammler #22783 üzenetére
Tegnap próbáltam előlről, de nem sikerült, már az alapkonfig sem sajnos, pedig YT videó alapján mentem lépésről lépésre. Azaz aztán a default konfig összejött, de a log tele lett betörési próbálkozásokkal, de persze egy sem jutott be. Viszont nálam MAC cím szűrés van, és ezt jó lenne nem elengedjem, hanem megtartanám. De már fogalmam sincs anno hogy raktam össze sajnos.
Már azon gondolkodok nem-e valami ids csapja le nekem a netet (sok próbálkozás miatt lecsapja), csak nem tudom ezt hol tudom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Horgász topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest