Hirdetés
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Nos, nem mondok még semmit, meglátjuk. Amúgy meg azt csinál a gyártó amit akar. Ez például most van nekik raktáron. Tudom, mindent megmagyaráznak nálunk. A legtisztább, ha adna egyet. Majd ad neki helyette a nagyker, annak meg a gyártó. Most nézem amúgy: "A vállalkozásnak továbbra is „törekednie kell” a termék 15 napon belüli javítására. Újdonság, hogy ha a javítási idő a 15 napot meghaladja, akkor a vállalkozás a fogyasztót legkésőbb a 15. napon tájékoztatni köteles a javítás várható időtartamáról. Ha a termék 30 napon belül nem javítható: 8 napon belül csere vagy vételár visszafizetés." Úgyhogy nekem belefér egy hónap, nem gond. Ha 16 port lenne rajt nem is érdekelne. Nyolcból azért legyen jó nyolc. Még jól jártam, mert az RB5009-et a getic-ről vettem, oda neccesebb elküldeni. De nem vagyok biztos benne, hogy onnan nem fordulna meg hamarabb. Hivatalos viszonteladók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Memóriazabáló problémát okozhat a Windows 11 egyik frissítése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- MSI Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- új Sony PlayStation 5 Slim 1 TB + DualSense kontroller
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold