Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen TV-t vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
Reggie0 #14613 üzenetére
hAP ac3, szintén hibátlan a ROS7. Augusztus eleje óta használom, eleinte a Wave2 miatt próbáltam ki, de olyan elégedett vagyok vele, hogy nem láttam értelmét visszalépni 6-osra.
Az új CLI szintaxis is jó, egyedül a kérdőjelet hiányolom, talán RC2-ből kivették, így f1-ezni kell, ha help kell konzolon.
-
válasz
Reggie0 #14613 üzenetére
Na nekem meg érkezik jövő hét vége felé egy ilyen
Véletlen akadtam bele, és a körülményekhez képest egész jó deal volt.
H2+, 500GB M2 SSD, 32GB ram, ház, töltő, összerakott de nulla perces.
Így volt 134K meg még 20 eur lesz a szállítás, szóval összességében ~140K.
Viszont ebből lejön az SSD, és a 32G ram, mert felesleges mikrotik alá viszont még jön rá egy kiegészítő kártya a +4 2.5G okán. Régi hibátlan 2.5 HDD meg akad itthon, és memória is, egy házat kell még vennem hozzá bár lehet ezt is át lehetne amúgy alakítani.
Aztán majd reménykedem a 7-es rOS már fogja támogatni az RTL8125B chippeket
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest