Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Minitablettel készül a Huawei
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #11990 üzenetére
Nekem sincs bajom a MikroTik-el, nekem is van. Sőt nekem MikroTik esetében külön szimpatikus hogy eszközönként van lehetőség wifi jelszó megadásra. Az is szimpi, hogy annak hirdeti magát, amire beállítom. Pöpec kis cuccok, de nekem a UBNT-vel sincs bajom. szépen fejlődnek, és véleményem szerint egyre jobbak. ( Sajnálom hogy neked negatív tapasztalatod van vele) Az árak, ugyan fontos tényező, és nagyon meg tud határozni sok mindent. De....
Na igen az adatvédelem, az eléggé képlékeny téma kör, nem csak hálózat üzemeltetés téren, de sok sok másban is, amit a felhasználók, és a rendszergazdák is, olykor olykor a kellő magasságból kezelnek. Ami nem biztos hogy jó irány, sőt... De a fene tudja már a mai világban, amikor folyton karón látunk varjút. Szóval részben osztom véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 lemezes kiadás, kiterjesztett garancia 3 év
- Apple Watch Series 9 45mm GPS !97 százalékos akkumulátor!
- TUF FX505DT 15.6" FHD IPS Ryzen 5 3550H GTX 1650 16GB 500GB NVMe +1TB magyar vbill gar
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest