Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• akos86

aktív tag

Annyi hogy mi kiemelt intézmény vagyunk,így mi teljesen más besorolásba esünk ezért nem akartam kitérni erre
    41/2015 BM rendelet teljes egésze vonatozik ránk a legszigorúbb besorolásban
    részlet:
    3.3.12.2. Naplózható események
    3.3.12.2.1. Az érintett szervezet:
    3.3.12.2.1.1. meghatározza a naplózható és naplózandó eseményeket, és felkészíti erre az elektronikus információs rendszerét;
    3.3.12.2.1.2. egyezteti a biztonsági napló funkciókat a többi, naplóval kapcsolatos információt igénylő szervezeti egységgel, hogy növelje a kölcsönös támogatást, és hogy iránymutatással segítse a naplózható események kiválasztását;
    3.3.12.2.1.3. megvizsgálja, hogy a naplózható események megfelelőnek tekinthetők-e a biztonsági eseményeket követő tényfeltáró vizsgálatok támogatásához.
    3.3.12.2.2. Felülvizsgálat
    Az érintett szervezet meghatározott gyakorisággal felülvizsgálja, és aktualizálja a naplózandó eseményeket.
    3.3.12.3. Naplóbejegyzések tartalma
    3.3.12.3.1. Az elektronikus információs rendszer a naplóbejegyzésekben gyűjtsön be elegendő információt ahhoz, hogy ki lehessen mutatni, hogy milyen események történtek, miből származtak ezek az események, és mi volt ezen események kimenetele.

Tudomásul vettem azt amit előttem leírtatok, köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák