- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Adott egy hap ac2 router(192.168.1.0-s hálózat), az alap konfig már megvan ez alapján. Most próbálom belőni az openvpn szervert. Találtam róla elég sokféle leírást de végül sikerült csatlakozni a routerre. Az openvpn-nek csináltam külön ip poolt 192.168.2.10-192.168.2.20. Felmerült a további konfigolással kapcsolatban pár kérdés.
Az egyik az, hogy mit és hogyan kellene beállítani, hogy a vpn-re csatlakozó eszközökről is el tudjam érni a routert winboxból?
A másik, hogy láttam sok helyen, hogy állítanak címfodítást a vpn tartományra is, hogy a csatlakozott eszközök tudjanak netezni. De furcsa módon nekem ez működött enélkül is.
Az utolsó pedig az, hogy láttam pár leírásban, hogy csinálnak port forwardot az openvpn portra. Ez akkor is kell ha nem egy mögöttes eszköz csinálja az openvpn-t hanem maga a router?Remélem tudtok segíteni.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Házi hangfal építés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- További aktív témák...
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest