- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #8169 üzenetére
Hát ez a mikrotik féle gper eszköz nem igazán működik. [link]
Vetem hozzá egy gigabites tplink tápfeladót mert a boltos szerint az kell hozzá, azzal meg se moccan és a tápfeladó villog mint az állat. [link]
Így hagyományos poe tápfeladóval próbáltam ki és 24v-os mikrotik táppal. Azzal legalább villog a bejövő ledje de a kimeneti meg csak folyamatosan ég. Ha gépre rákötöm akkor írja hogy van kapcsolat de nincs rajta semmi, ip-t sem ad. Kipróbáltam egy USB-s lan-al azzal meg kellő füst kíséretével jelezte hogy nem működik. (mármint az usb-s lanból szállt fel, ennek ellenére az usb-s cucc működik tovább hibátlanul csak kissé büdös)
Most visszavittem mindent hogy találják ki ők hogyan működik vagy menjen gariba.
Mondjuk azt sosem értettem mitől függ az hogy egy eszköz megdöglik-e poén. Mármint a nagy switchjeim mint poésok (af) azok nem öltek meg semmit eddig. A passzív poéval meg vigyázok de ez a dög meg átengedte mint a picsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- Katana GF66 11UE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest