- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bambano titán válasz  csusza`

üzenetére csusza`

üzenetére"a bridge-ket kell újra gyorsan egy-egy ether porthoz hozzárendelni. Ez így oké, elfogadtam, így is hagytuk, de jó megoldás ez? Vagy lehet bármilyen hátránya ennek?": jól értem, hogy "egylábas" bridge-ket csinálnak és a bridge interfészhez fogják hozzá a konfigot? szerintem ez egy működő megoldás, de ettől még vaskos marhaság. ugyanis az interfészeket át lehet nevezni. tehát ha kapok egy üres új routert, akkor bemegyek a konfigba, átírom, hogy set 0 name="az_idióta_isp_felé" set 1 name="a_könyvelős_libákhoz" stb. és húzhatom be a többit a régi konfigból. szerk: a linux kernel sebesség szempontjából elég jól bírja a bridge-t, én már húztam át gigabitet is pc-n úgy, hogy alig volt prociterhelés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold