Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rb941-2nd-tc vélemény eddig:
Ram kicsit kevéske azaz inkább éppen elég, nálam csak 7mb szabad a 32-ből. Igaz a tűzfalba van kb 3800 tiltott cím. Tárhely szintén kicsi, második restartra bírt updatelni, miután mindent töröltem. 16mb van.
Procija nekem megfelelő, a 433-ast váltott ki.
A műanyag tok iszonyat gagyi, már a kínai ebayes egydoláros ketyerék is jobban néznek ki. Nekem nem számít mert tudom mit tud a harvere és az többet ér. De ha ezt valaki hozzánemértő kirakatban látja akkor nem fogja negvenni, ennél a legganyibb noname router is minőségibben néz ki.
Hangszóró nincs, marad a 433-as ébresztőórának. Wifije kicsivel gyengébb mint a 433-asba de nem egy kategória. És antennája is integrált.Pozitívumok:
Nekem kellően erős
5v szabvány telefon töltőről megy, vagy usbről is.
Olcsó
Otthon pár gépre elég, tanulgatni is. Hozza ami elvárható.Negatívumok:
Brutál gagyi tok
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest