- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Nem rég vettem egy MikroTik hAP lite routert , igazából meg voltam elégedve az openvrt-vel de gondoltam kiprobálom ezt a felületet és ennyi pénzért egy próbát megért
Ahogy nézegettem egész jó dolgok vannak benne , szerintem ha nagyon összeszedem magam akkor a 10%-át ki tudom használni
Az az ötletem támadt vele hogy beraknám a boltunkba , csinálnék rá egy vendég wifit és ha valakinek kell valami akkor annak megadnám a jelszót , erre a benne lévő hotspot pl egész jó . A kérdésem az lenne hogy valakinek nincs ötlete egy olyan dologhoz hogy ha megadom a jelszot akkor azt ne tudja bármikor használni , gondolok itt arra hogy lejár , uj jelszó lesz automatikusan , stb.. Elöször találtam a beállításoknál egy virtuális wps gombot , arra gondoltam hogy ezt kivülről az üzletben lévő gépről valaki aktiválja és így adjunk ideglenes hozzáférést de lehet ezt a wps dolgot nem tudnák annyira könnyen használni mobilról , Végül arra jutottam hogy inkább olyan megoldás kéne hogy valahogyan egy gombnyomásra ( tehát ne kelljen hozzáértő ember ) lekérni az akutális jelszót , amit megadnánk , ez lejárna mondjuk 2 óra mulva , a rendszer meg generál egy új jelszót . Van ötlete valakinek hogy ez megoldható-e és hogy merre induljak el , esetleg ha van kész szoftver egy download gomb link ?
előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest