- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
Sziasztok,
Egy kérdéssel kapcsolatban kérném a segítségeteket. Station módban szerettem volna beüzemelni egy ismerősömnél egy hap mini (RB931-2nD) routert.
Kicsit izzadtam vele, míg a saját hálózatomban összehoztam, de utána már ment reset confiig után másodjára is.
Ismerősnél megpróbáltam, nem sikerült.
Jelenség: wireless/wifi interfaces/wlan1 "connected to ess" helyett "searching for network" van, azaz nem tud felcsatlakozni.
security profile beállítva, jelszó másolva, duplán ellenőrizve
wlan1-nél scan lefut, internet routert megtalálja, onnan választom ki a fő routert. Jelszint jó.
Laptopom simán felcsatlakozik, nem lehet MAC filter.
Utána hazajövök, itthoni jelszó beállít, itthoni routerre elsőre felcsatlakozik, hibátlan.
Nálam: korábbi UPC router, ismerősnél már cserélték újra.Van ötletetek, hogy még mit próbáljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest