Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Áttértem itthon ROS7-re (7.1RC3).
A wAP (LTE) eszközön, amivel eddig kisérleteztem és az RDP kapcsolat szakadt mögötte (friss konfiggal is) kiderítettem nagy nehezen, hogy a Wifi résszel lehet gond (ugye csak egy ethernet portja van, azt kötöttem WAN-ként a helyi hálóra és a LAN oldalt a Wifi biztosította). Sem ping, sem webes szolgáltatások nem nyűglődtek, de ha Auto-ról fix-re állítottam a frekvenciát a wifi interfészen, akkor megjavult az RDP is. Itthon meg nem használom a WIFI részét a routernek, úgyhogy ez nem gond.
Itthon a 951G-2HnD-n eseménytelenül lefutott a frissítés (lehet, poénból előveszem a hAP mini-t is, az mit szól a frissítéshez
). Régi konfigot szépen átvette, a Queue alatt a PCQ helyett CAKE-et kezdtem el használni forgalomszabályozáshoz, és a tegnapi frissítés óta stabil a router, úgyhogy lassan már érdemes a régebbi (MIPSBE) eszközökön is nézegetni.Ugye itt írták, hogy ARM-on stabil, meg egyes ARM eszközökre már csak ROS7 van, ezért gondolom, első körben ez (két, 64 és 32 bites) a platform volt a prioritás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Régi konfigot szépen átvette, a Queue alatt a PCQ helyett CAKE-et kezdtem el használni forgalomszabályozáshoz, és a tegnapi frissítés óta stabil a router, úgyhogy lassan már érdemes a régebbi (MIPSBE) eszközökön is nézegetni.Ugye itt írták, hogy ARM-on stabil, meg egyes ARM eszközökre már csak ROS7 van, ezért gondolom, első körben ez (két, 64 és 32 bites) a platform volt a prioritás.
ekkold