Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- iPad topik
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tud rá kapásból okosat. Ha - nagyjából - a skori féle beállítások szerint konfigolom be a routeremet, akkor mi lehet az, ami meggátolja az alapból upnp-vel csatlakozó eszközeim, pl. a Plex mediaserver, a qBt és a WD Mycloud nas-om elérését külső hálóról? Ha a gyári alapbeállításokon vagyok akkor magától létrejönnek ezeknek a port forwarding kapcsolatok, nem kell semmit beállítanom a routerben, viszont a skori féle setuppal ha be is kapcsolom az upnp-t akkor sem. Van esetleg megoldás erre, vagy ezt már csak kézzel beálított port fw-vel tudom megoldani
A Plex-el kipróbáltam, az megy ha kézzel állítom be, de ha lehet megőrizném az upnp kényelmét, bár tudom az úgy kevésbé biztonságos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vallás
- Poco F7
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest