Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most már ledobja az agyam az ékszíjat...
Van egy SXT R eszközöm LTE-vel, eddig semmi különös. A wifit egy tplink mesh látja el, AP módban...nagyjából semmit nem lehet rajta állítani, szóval itt kevés infom van.
Viszont mostanában elég gyakran, két napja konkrétan 15 percenként jön egy ilyen üzenet a logba:ether1: bridge port received packet with own address as source address (ITT A BRIDGE ADMIN MACJE), probably loop
Olyan őrült nagy loop nem lehet, mivel egy kábel megy a mikrotik - tplink között, aztán van 1-1 vezetékes asztali gép bekötve a tplinkekre, minden más wifi.
Azt is olvastam, hogy MAC ütközés, de szemmel láthatóan teljesen más minden, a bridge automacen van, ha kézzel az eth1től eltérőt állítok, akkor javarészt az eth1-re dobja ezt a warningot, viszont nem történik semmi. Amikor viszont a bridgere dobja, akkor azonnal kifagy a hálózat ~1 percre... ez pedig elég zavaró. Annyi mellékhatása még van, hogy a tplink ilyenkor újra DHCPhez fordul, hiába az 1 napos lease time.
Hetekig jó volt ez a konfig, nem nyúltam semmihez, aztán bamm...Neten olvasva találtam még olyat, hogy kapcsoljam ki a Neighbors discoveryt (itt az interface listet none-ra tettem), illetve hogy ha nincs használatban (és nincs), akkor a bridge (R)STP modját kapcsoljam ki. Egyik se vált be hosszú távon, fél nap múlva friss restartot követően is jönnek a warningot, és a hálózat kifagyás.
Ebben a kifagyott időben közvetlen kapcsolattal se lehet IP alapon megszólítani a mikrotiket (MAC elérést nem próbáltam, padláson van, kicsit macerás...)
Esetleg nektek van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest