Aktív témák
-
mzso
veterán
Helló!
Tudom nem igazán ez a fórum irányúltsága de láttam egy két témát mikróval kapcsolatban.
Van olyan amit kifejezetten érdemes megvenni.
A most elpusztultban azt utáltam, hogy egy körívben melegítette az ételt. A tányér szélén már forrt az étel a közepe meg hideg volt néhány ételnél. Úgyhogy valami olyan kéne ami egyenletesen teríti a hullámokat.Inverteres biztos jó, de csak marha drágán van a Panasonic-tól.
Forgó tányér nélküliről hallottam már de látni nem láttam. Az árukereső oldalakon meg ilyenre nem lehet szűkíteni. Gondolom valami vagy nagyon jól terítik a hullámot vagy egy egy oldalról melegszik az étel.
Eddig nem grilles mikróm volt. Ugye ezekben nem nagyon szokott lenni grillrács? Egyelőre olyan képet még nem láttam mikróról amiben rácsot is mutattak.
Így elsőre ilyen Zelmer mikrót néztem ki. Ez a márka ér valamit.
Hasonl ár/méret kategóriában még vannak Electroluxok, Sharpok meg Daewoo-k.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- OLED TV topic
- Politika
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest