Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eendé
csendes tag
-
Eendé
csendes tag
Köszönöm szépen!
Az 1-es és 3-as között még vacillálok, az usb-c-s mikrofon szimpatikusabb egyelőre, pláne egy usb hosszabbító kábellel (gondolom lehetséges) meghosszabbítva, az asztali viszont úgy érzem többféleképpen felhasználható.. hmm, még gondolkodom rajtuk, köszönöm a válaszod! -
Eendé
csendes tag
Sziasztok!
Nem fogok meglepetést okozni, mikrofont keresek :D
Akusztikus/ klasszikus gitárzenét veszek fel, pusztán itthoni megtekintésre (aki zenél, találkozhatott már vele, hogy évek alatt sajnos sok jól begyakorolt zenét is el lehet felejteni, ha sokáig nem veszi elő az ember, én is így jártam egyetemi éveim alatt, ezért úgy gondoltam, felveszem magamnak a még megmaradt repertoárt, és bővítgetem, ha újat tanulok).
Eddig két okostelefonnal vettem fel, az egyik kamerázott, a másik pedig a hangot vette jobb szögből/ közelebbről, azonban a második csak egy kölcsönteló volt, nem tudom tovább használni.
Ennek helyébe szeretnék venni egy legalább hasonló szintet hozó mikrofont.
Mivel a felvételi körülmények sem megfelelőek, és nem is nagyközönségnek szánom, nem a soktízezres kategóriában szeretnék nézelődni, de sajnos nem értek hozzá, ezért kérném segítségeteket, esetleg tudtok adni nekem pár tippet, miféléket nézzek.
Ha megoldható lenne, egyenesen laptopba menne a mikrofon (esetleg telefonba), így van usb, usb-c és jack csatlakozóm.
Olyan 15-20 ezer forintnál többet nem szeretnék rá szánni, ha olcsóbb, az sosem baj, ellenben örülnék, ha Magyarországon is kapható termékről lenne szó.Előre is köszönöm a segítségeteket, minden jót kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen egeret válasszak?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest