Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headsettel nem próbáltam, csak jackes mikrofonnal, illetve normál audio jellel (fixszel és változtathatóval is) keverőpult kimenetéről. Kerítek valahonnan egy jackes headsetet, és megnézem azzal is, köszi a tippet! Lehet, hogy akkor egy ilyen osztó fog kelleni nekem a mikrofon/audio input csatlakoztatásához.
-
Nem szorosan kapcsolódik a topichoz, de hátha vki tudja, hogy milyen USB-C - 3.5 jack adaptert javasolt használni laptop és mikrofon (vagy bármilyen audio stream, ami kijön a 3.5-ös jack végén) összekötésére. Konkrétan egy 2017-es MBP-ről van szó, ami USB-C-n fogad csak audio streamet, és ehhez vettem egy ilyen Moshi Integra adaptert, azonban úgy néz ki, hogy ez csak fejeshez jó, audio inputra sehogy sem működik. Van esetleg ajánlott adapter típus USB-C portra 3.5-ös jack csatis mikrofon csatlakoztatására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest