- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aram
tag
Huhh, ezek azért 3x annyiba kerülnek, mint amiket linkeltem...
Ha azt mondod, ez a kompromisszum, akkor meggondolom. Csak miért vegyek HyperX mikrofont, amikor már RAM-ból sem azt a márkát preferálom?
Körülnéztem a 60-70E-s kategóriában és nekem ez is nagyon szimpatikus:
Shure PG27USB
A márkát nagyon szeretem. Csajomnak vettem anno zárt fülest tőlük és Apám emlegette, hogy komoly hangszedőket gyárt lemezjátszókhoz.
De a Rode mennyivel jobb, vagy rosszabb ennél? És 35E körül nincs okoks kompromisszum?Az alzás találati oldalon a Trust csak jött a találatokkal együtt, vagy az is jó mikrofon? Hátborzongató mennyire hasonlít a HyperX-re, azonban a HyperX tud stereot is.
Illetve, a Rode az lényegesen profibb cucc, merthogy az már nagy membrános?
Na, viszünk egy kis életet a topicba!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged