Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aram
tag
Sziasztok!
Ismerősnek nézek XLR mikrofont, mivel van egy ilyen hangkártyája. Max. 30.000 HUF-ig nézelődök. Főleg voice-ra lenne használva, esetleg akusztikus gitárt is rögzítene vele.
Egyelőre ez a szimpatikus.
Ez vehető, vagy van jobb megoldás?Előre is köszi a segítséget.
Üdv:
AEz a felirat 20byte!
-
Aram
tag
Hát, nagyon köszönöm, így mindent értek. Még kitalálom, hogy rászánjam-e a majd 70E-t, vagy megelégszem az Auna 900-920-szal.
M-Audio márkát ismerem, van egy stereo 2 utas monitor hangszóró szettem, azokat szeretem, de nem akarok kifejezetten mókolni vele.Szép napot!
Ez a felirat 20byte!
-
Aram
tag
Huhh, ezek azért 3x annyiba kerülnek, mint amiket linkeltem... Ha azt mondod, ez a kompromisszum, akkor meggondolom. Csak miért vegyek HyperX mikrofont, amikor már RAM-ból sem azt a márkát preferálom?
Körülnéztem a 60-70E-s kategóriában és nekem ez is nagyon szimpatikus:
Shure PG27USB
A márkát nagyon szeretem. Csajomnak vettem anno zárt fülest tőlük és Apám emlegette, hogy komoly hangszedőket gyárt lemezjátszókhoz.
De a Rode mennyivel jobb, vagy rosszabb ennél? És 35E körül nincs okoks kompromisszum?Az alzás találati oldalon a Trust csak jött a találatokkal együtt, vagy az is jó mikrofon? Hátborzongató mennyire hasonlít a HyperX-re, azonban a HyperX tud stereot is.
Illetve, a Rode az lényegesen profibb cucc, merthogy az már nagy membrános?
Na, viszünk egy kis életet a topicba!
Üdv!
Ez a felirat 20byte!
-
Aram
tag
Sziasztok!
USB-s mikrofont keresek voice-ra (kommunikációra és narráció rögzítésére).
Elvileg rendeltem egy Superlux E205UMKII mikrofont, amely persze nincs raktáron... Egy Stagg SUM40-et ajánlottak helyette, de azt még annyira sem ismerem mint a Superlux-ot, nem merem megrendelni, ráadásul papíron nem tűnik annyira jónak.Kinéztem továbbá egy rezgéselnylős fejű állványt is, mely a Trust Emita névre hallgat. Nagyon tetszik az integrált USB kábel és a rezgéselnyelő "fej" is.
Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat, esetleg ajánljatok másik terméket! A minőségért cserében hajlandó vagyok kompromisszumot kötni az árat illetően.
Mindenképpen magyar webshopból szeretném intézni a rendelést, hogy a 14 napos próbagaranciával adott esetben tudjak élni.Előre is köszönöm segítségetek!
Üdvözlettel:
AEz a felirat 20byte!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest