Hirdetés
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
atala
addikt
Abban igazad van, hogy ez egy biztonsági blokkolás, ami a felhasználó érdekét védi, DE...
1. Az a filc ami magába szívja a hulladék tintát, a szerény meglátásom szerint egyfolytában szára is, nem csak nedvesedik.
2. Szemétség a Canontól, hogy a nyomtatási oldalszámokból ítélteti meg, hogy megtelt-e a hulladék tároló. Azt nem lehet tudni, hogy mennyi tinta ment veszendőbe!
3. Mire szoftveresen letiltódik a gép, addigra majdnem biztos, hogy letellik a garis idő. Akkor meg miért nem szedhetném én szét, tisztíthatnám meg a gépet, cserélném ki a filc réteget, és nulláznám le a számlálót?
Miért kényszerít a Canon arra, hogy egy bizonyos idő után egyszerűen letiltódjon, és használhatatlan legyen a készülék.
Szerintem kötelező lenne felhívni a vásárló figyelmét, hogy a gép használattól függően, 1-1,5, 2 év után eldobandó, legjobb esetben szervizelendő.
Szerintem a megoldás az lenne, hogy egy tinta tartályt építenének bele, amit egy szenzorral figyelnének. Amikor megtellik, bárki kiönthetné, vagy esetleg új tartályt tenne bele, és már használhatná toivább a készüléket, és nem kellene 5 ezret kiadni a szervizelésre.
Aktív témák
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gyári dobozos NZXT H7 Flow RGB (2024) gamer üveg oldalfalu ház!!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest