Aktív témák
-
-
Conki
tag
Az agysejtpusztítás alapjában véve egy rossz dolog. De annak, hogy ismerkedsz, beszélgetsz, társalogsz a régi vagy új haverokkal egy füstös helyen, meg van a feelingje. Ugyanúgy, mint annak, hogy egy lakásban körbe ültök páran és rágyújtotok egy békepipára. De másmilyen, ezért kell mindkettőből egy kicsi. Én ezeket jobbra tartom, mint lsd-től és bogyótól kábultan vonaglani egy diszkóban...
[Szerkesztve] -
Conki
tag
Közérdekű közlemény:
Átszívtam az egész éjszakát
Nem azért, mert nem tudtam megállni, hanem mert gondoltam miért is ne
Nomeg tigris volt
Majd ha kezdődik suli, akkor visszatérek kocsmázásokhoz -
Conki
tag
Nem azt mondtam hogy kevesen. Azt mondtam, hogy kevesebben. Nem mindegy, mert egyik nemigaz, másik igen
Nomeg én inkább azt mondom jobb egy betépett ember mint egy részeg.
Bár én már nem fogok többet szívni, előttetek írtam le
Ehh tök hülye vagyok, egyszer azt hiszem itt a világvége, másszor meg mosolygok.
EZ NEM A ZÖLD MIATT VAN!
Hülye nők...
Hülye 3 és fél évek... -
Conki
tag
1) Ha részegen vezet valaki, előfurdulhat ugyanez.
2) Talán még az is megeshet, hogy kevesebben fognak szívni, ha netán legális lesz. Lsd Hollandia. Attól még, hogy nem hírdeti mindenki magáról, hogy él vele, elég sokan szívnak. A legutóbbi felmérések alapján amerikában több diák zöldezik, mint dohányzik. Ez azért már durvaAz én iskolámban ha jól körülnézek, elég sokan tolják. Nagyon is sokan. Kb már az ivással egy szinten van. Így most ebben a helyzetben bárki bármennyit szerezhet. Ha legalizálnák hasonló szabályozással mint ahogy az alkoholnál is látni lehet, úgy gondolom kevesebben használnák. Ha boltban, trafikban lehetne kapni, a dealereknek nem lenne szerepük (max elég kis mértékben), s a boltos (ha betartaná a szabályokat) nem árulná 18 év alatt. Ha belegondolsz, hogy most bárki szerezhet, az még egy kicsit jobb helyzet is
Bár kicsit, de jobb.
-
Conki
tag
válasz
qpakcovboy #383 üzenetére
Ezt honnan veszed?
Elég rendesen szívtunk hidd el... -
Conki
tag
3 és fél évem ment el feleslegesen...
Utálom a nőket...
Én meg erre azt mondtam abbahagyom a zözizést...
Hülye vagyok én?
Igen.
Csakazért sem fogok soha többé...
Az szerintetek nagyon gáz, ha egy férfi 13. órája könnyezik egyfolytában?
Most ilyenkor leigyam magam vagy ugorjak le egy hídról?
Mondjuk utóbbi hatásosabb:/ -
Conki
tag
A fű nem okoz semmilyen függőséget.
Én eddig rendszeresen szívtam, tegnap volt utolsó.
Most határoztam el, hogy soha többet nem gyújtok rá.
De nem a fű miatt. Az ok magánügy.
Nem volt belőle problémám vagy ilyesmi, semmi kellemetlenség nem ért,
nincs is köze a zöldhöz annak, amiért abbahagyom.
És higgyétek el, sikerülni fog letennem
Mi több, már le is tettem.
Ehhez mit szóltok?
[Szerkesztve] -
Conki
tag
Én nem szeretnék most értelmesen hozzászólni, csak annyit mondanék, jó olvasgatni ezt a topicot, nagyokat virulok rajta
Valahol hallottam ezt a kis szösszenetet, persze ez csak vicc, de tetszik:
''A mai fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincsen pénze drogra.''
A fű káros, az alkohol káros, a dohányzás, kávézás káros. Mindenki maga dönti el mivel pusztítja önmagát. Én nem dohányzom, nem kávézom, ritkán iszom. Mindegyiket vizsgálgattam már, s lett is egy véleményem ezekkel kapcsolatban. Sokan mondják, mennyire káros a fű. Válaszom: A dohány károsabb. Sokan mondják, sokba kerül. Válaszom: Az alkohol drágább. Károsabb. Rosszul is lesz tőle az ember. Én nem akarok senkit arra bíztatni, hogy tépjen. Sőt azt mondom, NE tegye. Nem kötelező. De ellene sem kötelező fellépni. A zödre nem lehet rászokni. Sőt az sem igaz, hogy aki szív, nem áll meg ennél, s a keményebb drogok következnek. Lehet, hogy aki komolyan drogozik, a cannabissal kezdte. Mert az a legelérhetőbb. De aki kemény drogot fogyaszt, az akart is drogozni. Lehet, hogy mert nem volt más kiút, lehet, hogy mert csak miért is ne tegye, de ha drogozik, úgy akarta, nem a fű vitte rá. Sajnos nagyon tudatlan a mai magyarság. Ezzel kapcsolatban legalábbis.
-''Miért ne füvezzek?''
-''Mert csak''
Ez aztán az érvelés
[Szerkesztve]
Aktív témák
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest