Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Ezt zárom, van midis topik: Mindent a midi-ről
Keresni meg az aprón érdemes. -
Csyppa
senior tag
Szerintem inkább adj fel egy apróhirdetést.
-
normal
tag
Ha van megunt USB-s, akár rövid billentyűd, mitől megválnál, dobj meg egy privivel!
midi keyboard -
c41r0^
őstag
igazából elég lenne a kisebb E-MU is, 25 billel, de csak 5K a különbség, ezért gondoltam, hogy akkor már 49... de a kisebbel az állványt is megspórolnám (asztalon elférne), így 12K lenne a spór és kijönne 34Kból az egész projekt
de vonzó a CME, viszont nem tudom, mennyire jó választás...
-
c41r0^
őstag
kicsit felhozom a topicot
Reasonhöz szeretnék MIDI bill-t venni 49 billentyűst, állvány + keyboard, max 50K a határ.
állvány 6K, tehát 44K van a bill-reamiket kinéztem:
az E-Mu nagyon jó minőségű és alapból van egy rakat sample hozzá és amúgy is ár/érték kat. nyertes, de a CME viszont midi controller is egyben, súlyozott mechanikás, ezért nagyon megfogott, ráadásul duralumínium
Aftertouch mind2ben van és velocity-érzékenyek is, pitch és mod mind2n van és mind2 USBn is tud csatlakozni.
ötletek? én jelenleg a CME mellett döntenék így látatlanban
-
-
dane
senior tag
Állítólag a Fatarnak és az EMU-nak van a legjobb mechanikája!
A legjobb midi bill. vétel kétségtelenül az EMU Xboard49!
Bár én amugy Evolution/M-audio párti vagyok!
Midi kontrollerból pedig most dobott ki a Behringer egy elég tetszetős szériát: BCR2000 névre hallgat [link]
ennek az új ára 47k ami nem tűnik vészesnek!
Én vagy ilyet vennék ujonnan vagy használtan egy Evolution UC-33-at! -
dabadab
titán
Van annyiert is, pl TMK-49, ami egy negyoktavos (vagyis eleg rovid) szintibillencs (vagyis az a konnyu bill+rugo feeling, viszont azt erzekeli, hogy milyen gyorsan utod le).
Bővebben: link -
Rival
aktív tag
Már olyan rég volt, hogy el is felejtettem a topikot...
De a téma még mindig aktuális, ámbár pénz az már tényleg nincs rá. Évek óta próbálom rávenni magam a dologra, de egyfolytában gazdasági korlátokba ütközöm...Valamikor, mikor még kerestem, mintha láttam volna egy Fatar billentyűzetet 30e körül, de lehet, hogy rosszul láttam, és nem 30 körül volt, és lehet, hogy nem is Fatar...
[Szerkesztve] -
dabadab
titán
Kerdes, hogy mi kell es mire van penzed.
Komolyabb Fatar billencseket ugy 100 korul lehet kapni.
Az altalad emlitett Creative cucc inkabb a jatekszer kategoria, MIDI nincs rajta, csak a Creative sajat driverevel mukodik, erzesre meg kb az lehet, mint a legolcsobb Casio jatekszintiken. -
NwL
tag
Na, akkor élesszük fel egy kicsit ezt a fórumot...
Nekem is van egy ilyen jellegű problémám.
Szeretnék egy midi-kontrollert.
De milyet? Igazából nem sok dolgot találok róla.
Vagy ha találok, akkor csillagászati áron.
Eddig a ''legjobb'' egy billentyűzet-midi c. combo a Creativ Prodikeys.
A baj csak az, túl kevés oktávos.
Szóval, ha van valakinek, valamilyen tapasztalata ezügyben légyszives írjon.
THX. -
Rival
aktív tag
Mondom az epito... a jellegu... illetve a hozzaszolasokert!
-
Rival
aktív tag
A gond az, hogy meg lama vagyok a temaban, es eppen ezen az allapoton szeretnek valtoztatni...
Szeretnek tanacsot kerni, hogy milyen midi billentyuzetet valasszak.
Mik a kriteriumok? Nem tul sok. Egyszeru midi gombozat legyen, teljes szelessegu, erinteserzekeny, opcionalisan elkepzelnek rajta pitch, es egyeb kezeloszerveket, de alapjaban veve egy mezei gombozat kellene. Azert az ara is jo lenne, ha ember- illetve szegenydiak barati lenne...
Koszonet az epito jellegu hozzaszolasokert!
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Home server / házi szerver építése
- Egér probléma
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest