Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
szallasi007 #3501 üzenetére
Néztem azt is, még egy MS-es előadást is néztem, ott se beszéltek semmi ilyesmiről...
Szal most vagy az van, hogy szopatnak a dumpok az oda nem illő kérdéseivel vagy ekkora suttyó az MS.
Amúgy azon kezdünk filózni főnökkel, amit mások is írtak már, hogy pl. examcollections-ön lévő free dumpokat direkt elszabták, hogy a nem examcollections-ös playerek szarul nyissák meg. Írták a kommentekben a dump alatt, hogy a saját, borsos áron elérhető playerével simán jók a kérdések/válaszok.
Szal lehet az van, hogy ingyen nem adnak szart se. Vagy megveszed a premium vce fájlt és azzal nyitot meg amivel akarod. Vagy előfizetsz a saját playerükre és úgy a free vce-ket is normálisan tudod használni...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest