- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
mogadishu
csendes tag
válasz
Andris21_
üzenetére
Ha a Micro$oft mellett döntesz, akkor sztem mindenképp a 3.0-át vegyed, egyrészt azért mert nagyon strapabíró és tartós, másrészt meg azért mert nincs lekorlátozva 100 Hz-re az USB-rate-ja. Én 2 évig használtam ilyet, és még lehet hogy ma is használnám, ha a gombja nem kezdtek volna kicsit érzéketlenné válni. Egyébként ezenkívül más baja nincs, ma is használható, itt figyel a polcon tartalékban.

A Logi MX500-at és a Razer DB-t úgyszintén tudom ajánlani. Az első csak pár hét kipróbálásra volt nálam, de semmi gondom nem volt vele, és nagyon precíz. Az utóbbi meg kb 1 hónapja van meg és szintén nagyon precíz. Mindkettő simán bír 500 Hz vagy afeletti USB-rate-et. Tartóssággal kapcsolatban nincs tapasztalatom, de 1-2 évet ezek is tutira kibírnak, nagy terhelés mellett is.
Logi MX510 még sose volt nálam, de tudom, hogy annak is le van fixálva 250 Hz-re a rate-je. Sokaknak ez nem szempont de én úgy vettem észre, hogy nagy rate-el (>=500 Hz) sokkal finomabba mozgás, főleg ha nagy felbontásban jáccol.
Na így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe.
Aktív témák
- Entware topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest